Колко ще падне разходът на гориво след чип тунинг

С повишаването на цените на горивата, този въпрос става все по-актуален. Вече все повече и повече хора се интересуват не само от повече мощност, но и от икономия на гориво.

По сайтовете масово пишат, че ще имате икономия на гориво около литър или просто намаляват с 10% разходната норма, която е по книжка.

Истината е че много зависи от начина на каране. Има клиенти, които постигат икономия от над 1.5 литра на автомобили, които харчат по 7-8 литра преди чип. За големите мотори икономията е още по-значителна. Независимо дали са на бензин или дизел.

Икономия на гориво след чип тунинг
Икономия на гориво след чип тунинг

2 thoughts on “Колко ще падне разходът на гориво след чип тунинг

  1. здравейте ! подробно прочетох сайта Ви и наистина като всичко останало в живота ,най -важното е да стигнеш до извора !Ще сам Ви благодарен ако ми изпратите координати в София на 1-2 фирми към които си заслужава да се обърна за чип- тунинг ! Мои близък прави чип-тунинг в София на Ауди 6-2.5 TDI и след не голям пробег турбо-компресора стана за смяна…е аз бих искал да избегна този момент :)?! Поздрави : Л.Димитров

  2. А6 2.5, предполагам – 2.5 163 кс. За тази кола има решения с евтини китайски програматори и много народ се “учи” по на хората колите. Ето и фирма, от която не сме имали възражения – чип тунинг София.

Comments are closed.